Belföld

Nostradamus és Pio atya is megjósolta Magyar Péter eljövetelét

Magyar Péter egy középkori túltolt vallási jelenség, nem tudsz olyan laudációt bekommentelni, amit a rajongói ne vennének komolyan.

„2002 és 2010 közötti időszakot a kormányzás teljes hiánya jellemezte, ami nem azonos a rossz kormányzással. A teljes tehetetlenség mélyebb kompetenciahiányt és a folyamatok megértésére való teljes képtelenséget jelez. Ezt a magyar globalista, liberális álbaloldal ellenzéki teljesítménye még látványosabban igazolta, mint a 2010 előtti ámokfutásuk. Az Orbán iránti gyűlöletbe belepistult szavazóik pedig egy negatív istent fabrikáltak maguknak Orbánból és fő vallási tételükké a tagadást tették. A hagyományos ellenzéki pártok viszont már nem képesek elég átélten, látványosan, kellő mennyiségű ektoplazma kibocsátásával egyidejűleg olyan rituálék bemutatására, amelyeken a tömeg az Orbán iránti gyűlöletében kielégítően egyesülhetne önmagával és a vezetőivel.

Magyar Péter azért érkezhetett Nostradamus és egyéb lelkes futurológusok háza tájáról, mert igazából csak ott volt üresedés. Magyar Péter egy középkori túltolt vallási jelenség, nem tudsz olyan laudációt bekommentelni, amit a rajongói ne vennének komolyan. Ebben már azért is biztosak lehetünk, mert Puzsér is szükségesnek ítélte, hogy intellektusának mennyei fényével bevilágítsa Magyar Péter auráját, vagyis leült vele beszélgetni. Puzsér persze csak azt akarta megtudni, hogy mi hiányzik belőle, ami Péterben megvan, ami miatt neki nem jött össze ez a messiás dolog.

Az ellenzéki szavazók magyarpétetek szeretnének lenni, vagyis jól photoshopolhatóak, kondi nélkül jólizmoltak, az összes kis és nagy aljasságuk jelenlétében nagyon jók kívánnak lenni, illetve nagyon szeretnének már az első sorban lenni egy lincselésen, esetleg megkövezésen. Ez egy jó projekt, ha le akarod tarolni az ellenzéket, de elriasztod vele azokat, akik nem akarnak a beígért akasztásokra elmenni és ott az első sorban élvezkedni. A projektnek már vége, mert hiába tülekedik elöl a tömeg, hátulról már szivárognak el az emberek, pont azért, mert emberek.”

Forrás: Mandiner,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább