Belföld Kiemelt

Niedermüller: nem kellenek a nemzeti indíttatású tananyagok

olvasási idő:1 perc, 29 másodperc

Nem érnek semmit a dékás szerint…

Borzalmas károkat okoz szegény gyerekeknek, hogy teletömik a fejüket mindenféle „nemzeti indíttatású tananyagokkal” – tájékoztatott Gyurcsány kettes számú küblihordozója, Niedermüller Péter.  Tehát nem szabad itt magyarkodni, nemzeti szemléletre nevelni a kicsiket, mert meglásd, hamarosan munkájuk sem lesz. Legalábbis a niedermüllerek majd tesznek róla, ha jövőre hatalomra kerülnek…

Szó szerint így fogalmazott Péter polgármester:

Gondoljunk bele, hogy azok a gyerekek, akik ma vannak az általános iskolában, azok ugye 15-20 év múlva fognak kikerülni a munkaerőpiacra, és ugye, hogyha most teletömik a fejüket különböző ilyen nemzeti indíttatású tananyagokkal, mit fognak ezek a gyerekek majd a munkaerőpiacon csinálni?”

Értsd: nem mindenféle avítt, nemzetieskedő, kulturális baromságokkal kell traktálni a gyermekeket! Mindannyian Földanya gyermekei vagyunk, esetleg európaiak, de semmiképp sem magyarok. Csak az a fontos, ami összeköti a világ népeit, nem az, ami szétválasztja! No és mi az, ami összeköti? Nyilvánvalóan az olyan modern, haladó tanok, mint például az internacionalizmus, a multikulti, a migrációkutatás, az LMBTQ-propaganda vagy épp a nemátalakító műtétek. Ez a jövő – nem a „nemzethyeskedés”!

Egy szó mint száz: a nemzeti oktatás írmagját is ki kell irtani az oktatásból, ez ma a legnagyobb veszedelem, ami a világra leselkedik.

Hazaszeretet? Ragaszkodás a szülőföldhöz? A nemzet határok feletti összetartozása? Majd a niedermüllerek gondoskodnak róla, hogy mindez kukába kerüljön. Bizonyosak lehetünk benne: ha jövőre kormányra kerülnek, kigyomlálják majd a magyarságra, nemzetre vonatkozó passzusokat az alaptantervből.
Magyar nyelv és irodalom? Minek? Magyar történelem? Elég a világtörténelem a kölköknek. Nyilván, zeneoktatás sem kell: mert a zene a lélek tápláléka, s akinek lelke van, az szereti a hazáját, nemzetét.

A fehér, keresztény, hetero alakok is megkapják majd a maguk címkéjét a DK-s tankönyvekben: „rémisztő képződmények”. És így tovább. Lehet röhögni meg legyintgetni, ám ha jövőre a magyarok nem lesznek észnél, ránk töri az ajtót a niedermüllerek beteg világa. (pestisracok)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább