Belföld

Néző László: Csak a szokásos, Magyar Péter hazudik

„Magyar Pétert a minap Békés vármegyében próbálta szóra bírni riporterünk azzal kapcsolatban, hogyan kerültek mozgalmának adatvédelmi tájékoztatójába a DatAdat-csoporthoz köthető cégek.

Magyar természetesen mindent tagadott, később, egy másik riporterünknek azzal a »hihető« magyarázattal állt elő, hogy az adatvédelmi tájékoztatót »átvették« valakitől. Magyarul: lopták. Tulajdonképpen nem lenne szokatlan eljárás ez tőlük, aki logót lop, miért ne lophatna mást is. Én azért fenntartással fogadom ezt, a DatAdat nem jelenik meg véletlenül sehol.

De Magyar Péter két súlyos hazugságot is elmondott a Magyar Nemzettel kapcsolatban. Az egyik, hogy ránk, az újságunkra senki sem kíváncsi, három olvasónk van. A másik, hogy alapító-főszerkesztőnk, Pethő Sándor forog a sírjában.

A Digitális Közösségmérési Tanács (DKT – a portálok látogatottságának hitelesnek elfogadott mérője) szerint aznap, amikor Magyart kérdeztük, 340 216 látogatója volt a magyarnemzet.hu oldalnak. Ez pont annyival több, mint amennyivel különb bármelyik véletlenszerűen kiválasztott tisztességes magyar ember Magyar Péternél.

Hogy Pethő Sándor forog-e a sírjában, azt nem tudjuk, mi nem beszélünk halottakkal, nem is látjuk őket. Gyanítom, pszichopeti sem, ha mégis ezt képzeli, ennek kezelésére vannak megfelelő gyógyszerek, intézmények. Azt viszont tudjuk, hogy alapító-főszerkesztőnknek könnyű volt úriembernek maradni: ő még nem ismerhette Magyar Pétert.”

Forrás: Magyar Nemzet, Néző László

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább