Kiemelt Külföld

New York: fényes nappal verte egy baseball ütővel (videó)

És ezek miatt térdelnek a focisták…

Brooklyn (WABC) – Egy férfit letartóztattak mert egy biciklistát baseball ütővel legalább 8 alkalommal megütött egy brooklyni járdán. A hatóságok szerint ez egy újabb véletlenszerű és nem pedig gyűlölet támadás New York Cityben.

A rendőrség szerint az 54 éves áldozat biciklizett a Flatbush és a Parkside sugárút közelében, a Prospect Lefferts Gardens szakaszán, amikor megtámadták.

A videón, amely sokak számára túl erőszakos lehet, a gyanúsított egy baseball ütővel többször fején ütötte a földön védekező áldozatot, mire egy kívülálló végre beavatkozik.

Több más embert is láthatunk a felvételen a folyamatban lévő brutális támadás mellett elsétálni úgy, hogy nem nyújtottak segítséget. A rendőrségi járőrök az úton a lévő bámészkodókra figyeltek fel, majd természetesen intézkedést foganasítottak, és a szemtanúk segítségével gyorsan azonosították a gyanúsítottat.

A 46 éves Ashanti Robinson a közelben várakozott, így rögtön őrizetbe vették.

Támadással, fenyegetéssel és fegyveres erőszak bűncselekmények elkövetésével vádolják.

Az áldozatot eszméletlen és kritikus állapotban kórházba szállították. Robinsont már egyszer 2014 májusában is letartoztatták, amikor fegyveres visszaélés bűncselekmény elkövetésével vádolták meg, miután a rendőrség szerint a Martense utca közelében lévő Flatbush sugárúton sétálva két 15 hüvelykes kard lógott az övén.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább