Belföld

Németh Zsolt üzent a magyarellenes szlovák külügyminiszternek: „Nagyon sürgősen keressen fel egy pszichiátert”

Németh Zsolt fideszes politikus üzent a szlovák külügyminiszternek.

„Jól ismerem Kácer urat, hiszen budapesti nagykövet volt, többször találkoztam vele. Azt kell mondanom, rendkívüli mértékben aggódom az ő mentális egészségéért. És tanácsolom, hogy nagyon sürgősen keressen fel egy pszichiátert” – üzente Németh Zsolt.

Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnökét a szlovák külügyminiszter elmúlt hetekben tett nyilatkozatairól – Kácer arról beszélt, hogy Magyarországnak területi igényei lehetnek Szlovákiával szemben, majd nem volt hajlandó bocsánatot kérni a feltételezésért – kérdezték egy felvidéki magyar lapban.

Németh Zsolt hozzátette: a magyar kormány egyértelműen elutasította a tárcavezető kijelentéseit, és bekérette a budapesti szlovák nagykövetet.

„Lázálom” minden ilyen kijelentés, ugyanis Magyarország és Szlovákia viszonyát nemzetközi szerződések egyértelműen meghatározzák – tette hozzá Németh.

Hozzátette: a magyarok és szlovákok egymás számára nem veszélyt, hanem szövetségest jelentenek.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább