Belföld Sport

Németh Balázs: Szeretnénk még meccsekre járni

olvasási idő:55 másodperc

🇭🇺🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Oké, aludtunk egyet a rasszista vádakra, de hogyan tovább?

Tegnap megint bebizonyosodott, hogy ha Magyarország lejáratásáról van szó, akkor az ellenségeink (külföldiek és magyarok!) minden lehetőséget megragadnak, hogy belénk rúgjanak.

Sőt, még az állítólagos barátainkban sem lehet megbízni. Boris Johnson eddig jó fickónak és nagy havernak tűnt, de a VALÓBAN BOTRÁNYOS londoni Eb-döntő után muszáj volt megmutatnia, hogy ő nagyon elítéli ám az ilyesmit…

Kéjes mosollyal írják le ilyenkor a nyugati lapokban, hogy a MAGYAROK RASSZISTÁK! Majd folytatják: ezek ugyanazok a mocskok, akik gyűlölik a menekülteket, a melegeket, a zsidókat… stb.

Évek óta tudjuk, hogy ilyenek! A 60 ezer magyar szurkoló között megtalálják azt a hatot, hatvanat, hatszázat(?), akik sportszerűtlenül viselkednek. Ezt csinálták az Európa-bajnokság alatt is.

Mi az ellenszer? Csak az, ha a 60 ezer között EGYETLEN ilyen szurkoló SEM LESZ! Azt találja ki valaki, hogy ezt hogyan lehet, a lehető leggyorsabban elérni!

A térdeléses bohóckodásról éppen Angliában bizonyosodott be az Eb-n, hogy semmit nem ér. Valami mással kellene próbálkozni.
Minden megoldás érdekel, mert szeretnék még válogatott meccsekre járni🇭🇺👏

Fotó: MTI – a magyar tábor🇭🇺

Forrás: Németh Balázs vagyok,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább