Belföld

Nem tudjuk, hogy ma mit evett Jakab Péter

Nem tudjuk, hogy ma mit evett Jakab Pérer

Aggódhatnak a jobbikosok, hisz ma Jakab Péter nem osztott meg se reggelizős, se ebédelős képet. Reméljük, azért eszik rendesen a pártelnök Úr.

Az egyre gyakrabban gaszro-posztoló Péter az év utolsó napján bundáskenyeret reggelizett, a hívei nagy örömére. Sajnos az utolsó vacsorájáról nem posztolt, de biztosak vagyunk benne, hogy evett akkor is.

Viszont az új esztendőben ismét jelentkezett és megmutatta, hogy amint sok tízezer magyar, ő is lencsét ebédelt. Valószínűleg bízva benne, hogy a pártjának és az összefogásnak meghozza  majd a szerencsét és a várva várt áttörést. Mindenesetre több ezer lájkot ért ez a poszt.

Ma viszont hiába vártuk, nem volt se reggeli, se ebéd, de talán lesz még vacsora, szegényes, ahogy a nép egyszerű gyermekétől elvárjuk. De fontos, hogy egyen és etessen. Mert a hívek zabálják, amikor Jakab Péter szegényesen étkezik, havi hatmillióból.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább