Külföld

Nem kapott cigit, 30 bevándorló támadt a családra

Lehetne Borsod, de ez Olaszország.

Nem kapott cigarettát, ezért családokat támadott meg Egy bevándorló Olaszországban

Gyermekeik jelenlétében támadott meg két családot egy bevándorló, mert visszautasították, amikor cigarettát kért tőlük.

Az eset a Milánó közeli Legnano település belvárosában történt, a Falcone Borsellino parkban. Miután az olasz családok, köztük két 8 éves gyerek, a kéregető bevándorló tudtára adták, hogy nem áll szándékukban cigarettát adni neki, a férfi levette az övét és azzal bántalmazta őket. Ezt követően több fiatal bevándorló is bekapcsolódott a családok elleni támadásba.

A rendfenntartó szervek közbeavatkozását kellett igénybe venni a csillapodni nem akaró konfliktus lezárására. A harminc főből álló csoportot végül hat rendőr tudta leszerelni, ők is csak nehezen, mert ellenük is támadólag léptek fel a migránsok. A helyi közösség aggódva szemléli a terjedő erőszakot, tudva, hogy pár napos rendőri őrizet után az elkövetők újra az utcán lesznek. Sokan nem értik, hogy míg a maszkviselést katonák ellenőrzik, addig az ilyen ismert és erőszakos emberek 30 fős csoportja ellen, csak hat rendőr érkezett, akiket ezek nem tisztelnek, és nem félnek tőlük.

Ahogy egy ottélő fogalmazott, egy fagyit nincs lehetőségük megenni a saját városukban, mert félnek, hogy a bevándorlók csoportja megtámadja őket.

A rendőrség megerősítette az utcai jelenlétét, a 30 fős csoportból 17 fiatalt elfogtak, a többség tunéziai és a rendőrség számára ismertek, az egyikről kiderült, hogy parkbéli konfliktus után egy egyiptomi árust is fejbevágott egy üveggel.

A hírt elolvasva helyettesítsük be, Olaszország helyett Magyarország, Legnano helyett Ózd, migráns helyett ómigráns. Ahogy egy ismerősöm szokta mondani, minek ide több, van nekünk elég, valószínűleg még rokonok is.

Forrás: imolaoggi.it/mno

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább