Belföld

Navracsics: Lázár János vidékfejlesztési miniszter akar lenni

Orbán Viktor nem tartja lehetetlennek, hogy Lázár visszatérjen, legalábbis a múlt hét szerdai nemzetközi sajtótájékoztatón ez derült ki.
Navracsics Tibor Fiala János KeLjfeLjancsi című rádióműsorának vendége volt, és elárulta, hogy szerinte Lázár János vidékfejlesztési miniszter szeretne lenni az előreláthatólag májusban megalakuló kormányban – írja az Index.

Lázár János esetleges kormányzati szerepéről a múlt hét szerdai nemzetközi sajtótájékoztatón Orbán Viktort is megkérdezték, aki elmondta, hogy nem tartja lehetetlennek, hogy Lázár visszatérjen. Emellett azt sem tartotta kizártnak, hogy kiszorítsák Magyarországról a külföldi kiskereskedelmi láncokat.

Lázár János eddigi nyilatkozatai azonban arra utalnak, hogy egyelőre a miniszteri felkérés helyett a ménesbirtok kiscsikói érdeklik. A Hódmezővásárhely-központú Csongrád-Csanád megyei 4-es számú választókerületben a baloldal miniszterelnök-jelöltjét, Márki-Zay Pétert legyőző politikus megjegyezte, hogy természetesen találkozik Orbán Viktorral, ha a kormányfő megbeszélésre hívja.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább