Belföld

Napi szürreális: Gyurcsány szerint, aki velük van, az a hazafi

Sok badarságot olvashattunk már Gyurcsány Ferenc Facebook oldalán, de talán az egyik legszürreálisabb mind közül, hogy már megint hazafinak tartja magát a baloldal vezetője.

A DK első emberétől nem szokatlan kijelentés, hogy szerinte nincs jogállam Magyarországon, de az már igen, hogy mostanság hazafiként tekint magára. Sajnos Gyurcsány Ferenc megint amneziába esett, ugyanis az a politikus nem lehet hazafi, amelyik kiárusítja az országát. Márpedig ő megtette.

MAGYARORSZÁG MEGSZŰNT NYUGATOS DEMOKRÁCIA, JOGÁLLAM LENNI -kezdi bejegyzését Gyurcsány Ferenc, majd kitér arra, hogy Magyarország mindig a nyugathoz való kapcsolódás lehetőségét kereste. Mint írja:

VOLT VITA, HOGY NÉMET, FRANCIA VAGY BRIT ORIENTÁCIÓJÚ LEGYEN A MAGYAR POLITIKA, DE ARRÓL NEM, HOGY PÉLDÁUL OROSZ VAGY TÖRÖK.

Orbán Viktor szerinte ennek a szemléletlen megy most neki, innentől kezdve pedig  a DK elnöke úgy véli, hogy nem politika, hanem történelmi küzdelem folyik a két oldal között. Majd jön a szokásos Rákosit megidéző mondat, miszerint:

AKI NINCS ELLENÜK, AZ VELÜK VAN.
AKI VELÜK VAN, AZ ELÁRULJA A MAGYAR HAZA TÖRTÉNELMI ÖRÖKSÉGÉT ÉS TÖRTÉNELMI TÖREKVÉSÉT.

A csattanót pedig a végére hagyta, mely úgy hangzik:
A HAZAFIAK VELÜNK VANNAK.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább