Belföld

Nagy Ervinnek a Varga Juditot ért bántalmazásról is Rogán Antal jutott eszébe (Videó)

A színész nem hátrál, továbbra is kiáll a bántalmazással vádolt Magyar Péter mellett.

„A maradék hitelét is számomra eljátszotta evvel, mert én nem tudom, hogy (a gyerekei – a szerk.) hogy fognak az anyjukra nézni húsz év múlva” – fejtette ki Nagy Ervin színművész kedd reggel az RTL Klub egyik műsorában azzal kapcsolatban, hogy Varga Judit megszólalt Hajdú Péter műsorában és a Magyar Péterrel való közös életükről azt állította, férje bántalmazóként viselkedett házasságuk alatt.

Íme, az öt legerősebb állítás Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújából:

  • Magyar Péter késsel fenyegetőzött,
  • bezárta egy szobába, a fia szabadította ki,
  • Magyar öngyilkosságot színlelt,
  • a terhessége alatt nekilökte egy ajtónak,
  • a gyermekeket is fenyegette, velük zsarolta feleségét.

Nagy Ervin az RTL műsorában ugyancsak elmondta véleményét a történtekről. Szerinte Magyar Péter „igyekezett minden féket behúzni” a gyerekei érdekében, „ezt keresztbe lépte a kedves feleség (sic!) és előugrott Rogán Antal parancsára”.

Ekkora áldozatot egy faló se hoz”

– „üzente azoknak a kétkedőnek Nagy Ervin, akik azt hiszik, hogy Magyar Péter lenne a Fidesz trójai falova” – olvasható az rtl.hu hasábjain. Mint írják: „a színész azt is hozzátette, szerinte Varga Judit Rogán Antal parancsára ugrott elő, egy „finoman szólva megrendelt interjúban”.

Az RTL műsorát Nagy Ervin nyilatkozatával itt nézheti vissza:

Forrás: Mandiner,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább