Belföld

Nacsa: Brüsszel ne a baloldali szervezeteket, hanem a magyar családokat, tanárokat támogassa!

Elképesztő és mégis igaz: milliárdokkal töm ki Brüsszel olyan NGO-kat, amelyek nyíltan tevékenykednek Magyarország és a nemzeti kormány ellen, ahelyett hogy kifizetné a Magyarországnak járó pénzeket – mondta Nacsa Lőrinc, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője.

Brüsszel továbbra is visszatartja a hazánknak járó uniós forrásokat, a magyarországi balliberális NGO-k finanszírozására folyamatosan biztosítanak forrásokat. 

Nacsa Lőrinc hozzátette,  pénzt kap többek között a Menedék – migránsokat segítő egyesület, a Transparency International, a Társaság a Szabadságjogokért és az Amnesty International is.

Emlékeztetett: ezeket a szervezeteket korábban a Soros-birodalom pénzelte, az elmúlt években, az országot érő kihívások esetében pedig soha nem a magyar emberek, hanem a Soros-hálózat álláspontja mellé álltak, legyen szó akár a háborúról, a brüsszeli szankciókról, a gyermekvédelemről vagy éppen a migrációról.

Szerinte Brüsszel valódi célja a nemzeti kormánnyal szembeni aknamunka, amit a Magyar Helsinki Bizottság be is vallott. A képviselő őket idézte: „központi szerepet játszottunk abban, hogy az EU példa nélküli határozottsággal fellépett Magyarországgal szemben”.

Nacsa Lőrinc úgy vélte, a Soros-hálózat továbbra is aktív marad Kelet-Európában, de elérték, hogy a nekik muzsikáló álcivileket ezentúl Brüsszel fizesse.

„Mi arra kérjük Brüsszelt, hogy ne a baloldali szervezeteket támogassa, hanem adja végre a magyar tanároknak, családoknak és vállalkozásoknak járó pénzeket!” – szólított fel a képviselő.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább