Sport

Molnár Attila országos csúccsal vb-döntőbe jutott 200 méteren

Molnár Attila az első elődöntőben remek kezdése után 3. helyen végzett, ezzel bejutott a 400 méter döntőjébe a glasgow-i fedettpályás atlétikai világbajnokság nyitónapján.

A magyar versenyző, aki januárban 46.22 másodperccel 34 éves országos csúcsot döntött meg, a délelőtti programban 46.52-vel megnyerte a harmadik futamot. Az olimpiai szinttel rendelkező Molnár este az első elődöntőben kapott helyet, amelyben az idénybeli teljesítményeket tekintve a második legjobb eredménnyel rendelkezett.

A Ferencváros 22 éves sprintere nagyon jól kezdte a futamot, csaknem a célegyenesig tartotta vezető pozícióját, végül országos csúccsal, 46.08 másodperccel a harmadik helyen jutott a szombat esti fináléba. Ezzel 14 századot javított korábbi 46.22-es csúcsán.

A két elődöntőből az első három-három helyezett biztosította helyét a döntőben. Molnár versenye szombaton 22:10 körül élőben lesz követhető az M4 Sporton.

Forrás: M4Sport,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább