Kiemelt Külföld

Modern liberális család. Ez lenne a jövő?

olvasási idő:51 másodperc

Muzulmán, mormon, béranya és a többi…

A Netflix gyártja a Queer Eye című életmód-tanácsadó műsort, amiben 5 meleg szakértő próbálja hétköznapi emberek életminőségét javítani. A reality 5 főszereplője közül a leghíresebb a humoráról is ismert Jonathan Van Ness fodrász lett, de most az adások öltözködési szakértőjéről, Tan France-ról lesz szó.

A brit-pakisztáni származású férfi 37 éves, és elmondhatja magáról, hogy minden bizonnyal ő a világ első nyíltan meleg muzulmán médiaszemélyisége.

Az Angliában született híresség évek óta Amerikában él a férjével, aki mellesleg mormon. Most a gyerekvállalás mellett döntöttek, béranya hord ki nekik egy babát, aki kisfiú lesz és a nyáron születik majd meg. A hírt Tan France az alábbi képpel jelentette be az Instagramon, és a poszt azokat a fotókat idézi, amikkel terhes nők az ultrahangfelvétellel szokták bejelenteni, hogy babát várnak.

Mielőtt a képet nézi kedves olvasó, ízlelgessük együtt a lényeget:

celeb, meleg férfi és a férje is meleg férfi, brit aki amúgy pakisztáni, de amerikában él, muzulmán, a férje mormon, béranya ad nekik gyereket.

(forrás: velvet)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább