Sport

MMA: szenzáció! Borics Ádám megkapta a címmérkőzést „Pitbull” ellen

A magyar MMA-harcos, Borics Ádám megkapta a címmérkőzést Patrício „Pitbull” Freire ellen a Bellator 286-on – számolt be róla a totaldamage.hu.

Borics Ádám korábban elmondta az NSO-nak, minden erejével arra készül, hogy első magyarként címmérkőzést vívjon a kevert harcművészetek második számú szervezete, a Bellator régi-új pehelysúlyú bajnokával, Patrício „Pitbull” Freire-vel, aki tavaly júliusban ugyan kikapott A. J. McKee-től, de az áprilisi visszavágón legyőzte őt.

A magyar MMA-harcos álma valóra vált, hiszen október 1-jén megküzdhet „Pitbull-lal” a Bellator 286-on, Kaliforniában.

A másik óriási hír, hogy ugyanezen a gálán szerepel majd A. J. McKee is, aki életében először könnyűsúlyban bunyózik majd.

Borics élete első főmeccsét egyhangú pontozással nyerte meg a Bellator 276. gáláján a dán Mads Burnell ellen. A pehelysúlyú harcos első magyarként vívhatott főmérkőzést a vegyes harcművészetek második számú észak-amerikai szervezeténél.

Forrás: NSO,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább