Belföld

Miklósa Erika szerint „összeomlott” a Magyarpeti rendezvényein fellépő Rost Andrea „műveszeti reputációja” (Videó)

„Ha mindenféle ilyen típusú rendezvényeken jelenik meg valaki, az nem a művészetről szól számomra” – árulta el a világhírű operaénekesnő.

Miklósa Erika volt a csütörtöki Kontextus vendége. A világhírű operaénekesnő kijelentette, nem szeretne arról beszélni, hogy Rost Andrea énekelt Magyar Péter rendezvényein.

Miklósa Erika azt szokta mondani a fiataloknak, hogy a művészetével foglalkozzanak ,azt teljesítse ki, és esetleg ha arra van predesztinálva, hogy nemzetközi sikereket érjen el, akkor öregbítse a magyar nemzetet”.

„Ha mindenféle ilyen típusú rendezvényeken jelenik meg valaki, az nem a művészetről szól számomra. Ez a baj… Ez szerintem senkinek sem jó húzás” – fejtette ki a véleményét Miklósa Erika. „Az a fajta művészeti reputáció, amit ő hozott magával eddig, az most így egy tollvonással összeomlott” – fogalmazott Rost Andreával kapcsolatban a világhírű operaénekesnő.

Íme a videó:

(Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább