Külföld

Miami: Szupermarketben akarta megerőszakolni a nőt

Videó. Usa, Florida, Miami.

Egy 28 éves férfi rátámadt egy nőre a Walmart közepén, és próbálta megerőszakolni. Szerencsére a közelben voltak segítők, akik meg tudták állítani a támadót.

Ahogy arról az ” NBC Miami ” helyi hírállomás számol be, az eset múlt vasárnap, helyi idő szerint 21:30-kor történt a floridai Miami-Dade megyében található Walmartban.

A hírek szerint a 28 éves Bredan Harvey földre lökött egy nőt a szupermarketben. Aztán felemelte a ruháját, tapogatta a testét és még a bugyit is letépte róla.

Ezt követően próbálta megerőszakolni, de ebben már megakadályozták, amikor áldozata hangosan sikoltozni kezdett. Több Walmart vásárló is a nő segítségére sietett, és legyűrték a támadót.

A támadó lefogásáról egy videófelvétel is készült, amely a közösségi médiában volt látható.  Ebben több férfi birkózik Bredan Harvey-vel, és bár a férfi ellenáll, végül a földre juttatják. Mások gondoskodnak a megtámadott nőről, és segítik talpra állni.

A kiérkező rendőrök letartóztatták az elkövetőt.

Hogy lesz e a támadás miatt BLM szerű térdelés? Még nem érkezett erről hír.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább