Belföld

Mi Hazánk: Sorra lépnek ki a Veszprém megyei tagok

Felhasználták őket, de már nem kellenek, elvarrják hát a szálakat…

Az egyik frissen kilépett Mi Hazánk regionális igazgató alapszervezeti társa posztolt érdekes mondatokat a facebook oldalán.  A poszt szerint sorra lépnek ki a Veszprém megyei tagok. A bejegyzés igen érdekes okokat is megnevez.

Az egyik mondat arra utal, hogy a párt „jobbikosodik”, az ott jelenlévő, pénz mozgatta belső harcok importálódtak a Mi Hazánkba is, ami nem meglepő, hiszen az onnan kidobott sértődöttek alapították a pártot. „érdek és pénz irányította világa itt is kimutatta a foga fehérjét, igazunk lett akik azt mondtuk az elején, hogy ez is olyan lesz(lehet), mint a jobbik, hiszen az onnan pénzt, pozíciót vesztett sértődöttek alapították.”

„megjelentek az „igazi” arcok, a pénz, pozíció éhes arcok. Elég volt, sokadik nem sikerült rendtétel után meguntam én is az állandó idegbajt.”

Majd a volt tag leírja, hogy az új regionális igazgató hazugságával ellentétben, többen is kiléptek.

„azt kezdte terjeszteni, a nagy menő igazgatósági munkatárs (Árgyelán János), -aki egész „véletlenül” megkapta azt a Veszprém megyét is területi igazgatóként amit az eddigi megyei elnök és területi igazgató hozott létre az itteni csapattal-, hogy ketten-hárman léptek csak ki Veszprém megyében nem kell velük foglalkozni.”  

„Valójában a kettő, három kilépővel szemben Sümegen a 11 főből eddig kilépett 8 fő, Tapolcán a 11 főből eddig kilépett 6 fő….Ajkán a szervezeti elnök és élettársa 2 fő, Hajmáskéren 1 fő és többen nem tudják, hogy jó helyre ment e kilépési kérelmük, mert nem kapnak visszaigazolást.”

Itt érdemes megjegyezni, hogy a párt taglétszámához képest, ami max. ezer fő körül van, ezek nem kis  számok. Főleg, hogy a tagok több, mint fele nem részese valamelyik alapszervezetnek, míg a kilépők azok voltak.  Szintén megjegyzésre méltó, hogy míg az augusztusi botrányos tisztújítás előtti hetekben szinte mindennap alakult egy alapszervezet, a tisztújítás utáni fél évben talán két új lett összesen.

Azaz, az alapszervezeteket csak azért hozták létre a párton belül „valakik”, hogy a megfelelő módon szavazzanak, biztosítva ezen „valakik” pl. elnökségbe való bejutásukat. (Egy hasonló ilyen projekt alapszervezet volt a budapesti 18.kerületi is.)

Mindenképpen szeretnénk megszólaltatni a volt megyei tagok közül valakit, megkérdezni kilépésük okát.

A mi információink szerint, az augusztusi elcsalt tisztújítás illetve az azóta tartó belháború újabb része a mostani tömeges kilépés.  A sümegi, tapolcai szervezet vezetőit felhasználták a tisztújításon történt csalás során, megtévesztő, hazug információkat és utasításokat kaptak közvetve/közvetlenül Dúró Dórától és Novák Elődtől illetve az akkori pártigazgatótól, Árgyelán Jánostól, aki minő véletlen, most a kilépő sümegi regionális igazgatót váltotta.  „Felhasználták, most eldobják.”

Ne felejtsük el, hogy a Mi Hazánk elnökével hasonló események történtek mikor a Jobbik elnöki székéért indult, hasonló módon „csinálták ki”.  Talán ezért is mondta az elnök, hogy ebben a pártben ilyen nem lesz.

(A fenti képen az elsőként távozó/kicsinált Ferenczi Gábor, Árgyelán János és a most kilépett sümegi reg.igazgató Eszli István)

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább