Belföld

Mesterházy elismerte, hogy valótlant állított uniós pénzek ügyében (Videó)

Mesterházy Attila az ATV vendége volt, ahol szóba került Ursula von der Leyen kijelentése, miszerint az Európai Bizottság elnöke azt mondta, hogy Magyarország az LMBTQ-közösség és a migráció miatt nem kapja meg a neki jogosan járó pénzeket.

Erre reagálva a baloldali politikus, elmondta, hogy „hónapokig azt hallgattunk az Európai Bizottságtól, hogy nem ezért tartják vissza a forrásokat.” Ezután Mesterházy némi önkritikát gyakorolva elismerte, hogy ő maga is azt kommunikálta, hogy nem jól mondják a fideszes kollégák, miszerint az LMBTQ jogok és a migráció miatt nem kapjuk meg a pénzeket, majd most Ursula von der Leyen szavai után mégis kiderült, hogy igenis jól mondják a kormánypárti politikusok, tehát ő maga is tévedett.

Ezzel kapcsolatban idézünk egy klasszikust: „A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz „. És most sokadjára bizonyosodott be, hogy megint igazunk lett.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább