Belföld

Mérő László is háborúzni akar Oroszországgal

Mérő László, aki a liberális értelmiség illusztris tagja, majdnem olyan okos ember hírében áll, mint Vágó István.

Orbán Viktort is ugyanazzal az átszellemült lelkesedéssel gyűlöli, mint a Pista.

A gyűlöletbe történő beleőrülés gyakori tünete az, hogy a beteg elképesztő baromságokat beszél össze és vissza, például fordított értelemben használja a fogalmakat. Mérő László most azért gyűlöli a miniszterelnököt, mert az kívül akarja tartani Magyarországot az orosz–ukrán háborúból.

Nem, nem tévedés, szegény zakkant emberünk szerint a háború elkerülésére tett erőfeszítések teljesen azonosak erkölcsileg a háborúba történő belépéssel… ja, nem. Ebben az esetben a háborúba történő belépés az erkölcsös lépés és a háború elkerülése a háborús bűn. Tehát bizonyára van szeretemháború is. És ez nem egyedi tünet, hanem az összes zakkant liberális ezt gondolja. Háborút!!! És ez a szerencsétlen tényleg azt gondolja, hogy be kellene lépnünk ebbe a háborúba. Mondjuk az érdekelne, hogy a déja vu érzése mivel kapcsolatban van? Horthyék ezek szerint “görcsösen” ki akartak maradni a háborúból?

Idézet következik:

“Déja vu érzésem van most, hogy látom Orbán Viktor görcsös erőlködését, hogy kimaradjunk ebből a mostani háborúból.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább