Belföld

Menczer Tamás: A HVG elérte a magyar újságírás mélypontját

A Külügyminisztérium számos munkatársa dolgozott az evakuáció előtt és alatt, akkor hazug, aljas módon megtámadni a mentést végzőket, ez mélypont.

„A hvg elérte a magyar újságírás mélypontját. Ennél nincs lejjebb. Lehet utálni a kormányt, bármely kormánytagot. Lehet szidni bennünket minden nap. Ezt megszoktuk, demokráciában ilyesmire bárkinek van lehetősége, »rendben van«. De amikor emberélet mentéséről van szó, akkor azért van egy határ. Lennie kellene. Amikor nagyon gyorsan ki tudunk hozni a terrortámadástól szenvedő Izraelből 325 embert, akikért a nagykövetség összes és a Külügyminisztérium számos munkatársa dolgozott az evakuáció előtt és alatt, akkor hazug, aljas módon megtámadni a mentést végzőket, ez mélypont.

Most nemcsak politikusokról hazudoznak, hanem például a nagykövetség munkatársairól, akik 24 óráznak, rohangálnak az óvóhelyre, akár az életüket is kockáztatják azért, hogy segíteni tudjanak a magyaroknak. 3 géppel 325 embert hoztunk el olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehetett. 325 ember lehet biztonságban, ennyi családnak nem kell aggódnia a szeretteiért. És akkor a ballib hvg azt írja, azt hazudja, hogy protekció nélkül nem lehetett felférni a gépre?! Hogy mi válogatunk a magyarok között, az egyiknek segítünk, a másiknak meg nem?! Hvg, milyen emberek vagytok ti?!”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább