Kiemelt Külföld

Meleg “nagy ő” valóságshow a német RTL műsorán

olvasási idő:1 perc, 6 másodperc

Férfiak küzdenek egy férfi kegyeiért…

A “Bűbájos herceg” harmadik évadja indult augusztus 17-én a német RTL-en. Ez egy társkereső valóságshow, Magyarországon a “Nagy ő” címen futott és szinte alig van olyan ország a világon, ahol nem tűzték műsorra valamilyen honosított formában.

A különbség az, hogy a 2019-ben indult “Bűbájos herceg” egy meleg társkereső, egy férfi kegyeiért versenyeznek a férfiak.  Ez is egy adaptáció, a szintén meleg társkereső-valóságshow, amerikai Finding Prince Charming és a Boy Meets Boy mixelt, német változata.

A mostani évadban a meleg agglegény a 31 éves brémai autóértékesítő Kim Tränka, ő választhat a  valóságshow keretei között  a tizennyolc német és osztrák meleg jelölt közül, akik 22 és 40 év közöttiek.  Kilenc új epizód  az RTL streaming portáljának, a TVNOW-nak a fizetős részén látható, később pedig a Vox ingyenes televíziós csatornán. (Amely szintén az RTL csoport része.)

Az egyik jelölt a 28 éves müncheni német-thai Bon (mottója: “Nincs rizs, nincs élet”) a másik Felix (24) a badeni Herbolzheimből, aki a katolikus magániskolában töltött éveiről mesélhet, vagy a szakállas Manfred (33) Hamburgból aki arról az álmáról beszél, hogy negyvenedik születésnapja előtt szeretne egy  pornófilmben szerepelni.

Mielőtt sérülnének az LMBTQ közösség ilyen-olyan csoportjainak a jogai, az RTL idén elindította a műsor leszbikus változatát, a “Bűbájos hercegnőt”. Hogy lesz e transz változat? Csodálkoznánk ha nem…

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább