Külföld

Megvan a Playboy első nyíltan meleg, férfi címlapsztárja

Történelmi címlappal jelentkezett a nyuszis magazin.

Címlapon viselhette egy nyíltan meleg férfi, Bretman Rock a Playboy magazin ikonikus nyuszijelmezét, az áttetsző fehérneműt, a magassarkút és a füleket – írja az NBC News.

Rock a YouTube-on közzétett sminkvideóival lett ismert, majd saját realityműsora lett az MTV-n. Az elmúlt években az Instagramon több mint 17 millió követőt gyűjtött, és az LMBTQ-közösség egyik fontos ikonjává vált.

„Az, hogy egy férfi van a borítón, óriási dolog az LMBTQ-közösség és a színesbőrű emberek számára, és ez az egész annyira szürreális” – mondta Fülöp-szigeteki származású, Honoluluban élő Rock. „Ez olyan most tényleg, k*rvára megtörténik? érzés. És olyan csinos vagyok” – idézte Rock gondolatait a Playboy egy Twitter-bejegyzésben.

Rock a harmadik férfi, aki önállóan szerepel a nyuszis magazin címlapján, korábban csak Hugh Hefner, a magazin alapítója, valamint a zenész Bad Bunny jelent meg a magazin online kiadványának borítóján 2020-ban. Tavaly Victoria Volkova volt az első transznemű nő, aki szerepelhetett a Playboy Mexico címlapján.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább