Belföld

Megvan a kormánypártok polgármesterjelöltje Dunaújvárosban

Egy helyi egyesülettel közösen indítanak jelöltet a kormánypártok.

Közös polgármesterjelöltet állít a június 9-i önkormányzati választásokra Dunaújvárosban a Fidesz–KDNP és a Jövő Új Városáért Egyesület (JUVE), mégpedig Magyar András személyében – írta meg a Dunaújvárosi Hírportál. A portál jelezte, hogy Magyar András a közéletben is ismert, a városért tenni akaró lokálpatrióta, aki jelenleg a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola igazgatója. Igen markáns, határozott és céltudatos gondolatokat fogalmazott meg arról, hogy miért is van szükség új vezetésre a városban.– Dunaújváros most olyan emberek fogságába esett, akik néhány évvel ezelőtt még a Dunába kívánták egymást, és saját egzisztenciájukat tartják szem előtt. Rossz irányba tart a város – mondta a polgármesterjelölt, és ennek már 2022-ben is hangot adott. Megkereste őt a JUVE, hogy a városról, a településfejlesztésről beszélgessenek, és hamar megtalálták a közös irányt. Ezután érkezett a felkérés a polgármesteri jelöltségre a Fidesz–KDNP-től.

Azokat a jobb- és baloldali patriótákat hívom most szövetségbe, akik szintén tenni akarnak a városért. Tegyünk rendet a városban, tegyük sikeressé Dunaújvárost– hangsúlyozta a jelölt.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább