Külföld

Megtiltják a BLM népszerűsítését az angol iskolákban

Több tanár a gyerekek agymosását végzi…

A tanároknak megtiltják, hogy az osztálytermekben népszerűsítsék az olyan baloldali csoportok “véleményét”, mint a Black Lives Matter.

Nadhim Zahawi oktatási miniszter szigorítást rendel el, mert egyre többen gondolják úgy, hogy a tanárok egy része politikai aktivista munkát végezve a gyerekek agymosását végzi.

Az új iránymutatás megakadályozza a tanárokat abban, hogy kiváltságos helyzetüket felhasználva szobrok ledöntésére ösztönözzék a tizenéveseket, vagy a fiatalokat biztassanak arra, hogy csatlakozzanak a rendőröket megtámadó tiltakozásokhoz.

Az iskolákban olyan erőszakos “antirasszista” csoportokról taníthattak eddig, mint a Black Lives Matter – akik a „rendőrség megszüntetéséért”, a rendőrök elleni erőszak mellett kampányolnak.

“A gyerekeknek meg kell tanítani, hogy “a rasszizmusnak nincs helye a társadalomban”, de a Black Lives Matter vagy az ehhez hasonló szervezetek “pártos politikai nézeteknek” tekinthetők.”

Az iránymutatás szerint az iskoláknak kiegyensúlyozottan kell ismertetniük a tanulókkal az ellentétes nézeteket is, és nem szabad olyan eszméket támogatniuk amelyek pl. a rendőrök elleni fizikai erőszakra buzdítanak.

Az iskoláknak, tanároknak eddig is pártatlanoknak kellett lenniük, de az ilyen BLM-hez hasonló csoportok “reklámozásával”, tulajdonképpen baloldali kampányt folytattak.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább