Kiemelt Külföld

Megölték három éves gyereküket

olvasási idő:1 perc, 18 másodperc

Újabb olaj az etnikai feszültség tűzére…

Meglepő módon a 444 beszámol egy gyilkosságról amely az USA-ban történt, és igen sokan foglalkoznak vele. De nem meglepő módon, a 444 elhallgatta a lényeget, hogy miért is lett felkapva a gyilkosság ügye, ott, ahol szinte percenként történik egy emberölés. Ennek két oka volt. Az egyik, hogy a megvádolt tettes egy főzővetélkedő nyertese. A 444 ezt írja:

A Food Network nevű amerikai kábelcsatorna archívumából, a Youtube-ról és a netes streamszolgáltatók kínálatából is törölte a Worst Cooks in America főzővetélkedő legutóbbi, 20. évadát, miután kiderült, hogy az évad nyertesét, Ariel Robinsont gyerekgyilkossággal vádolták meg. Robinson három éves, örökbefogadott lányát január 14-án találták holtan a család otthonában, a halottkém szerint egy tompa tárggyal verték agyon. A 29 éves Robinsont és férjét azonnal letartóztatták, gyermekbántalmazással és gyilkossággal vádolják őket.

Majd leírják, hogy a bugyuta műsor arról szól, hogy a szereplő egy évadon keresztül több millió ember előtt megalázza magát, eljátssza, hogy teljesen hülye a főzéshez, a mikrót sem tudja bekapcsolni majd a végén , hogy megtanult főzni,  és így 25 ezer dollárt, azaz kb. 7.3 millió forintot nyerhet.

Robinson, miután nyert, felmondott a munkahelyén, és 2020 márciusában örökbe fogadott 3 gyereket, két fiút és egy lányt. Közülük az egyik az a kislány, akit agyonvertek.  Eddig a 444 féle sztori.

A lényeg, ami lemaradt, hogy a meggyilkolt kislány fehér volt, ami miatt az USA-ban az egyik oldal a “feketékhez köthető erőszakot” kiállt, a másik oldal meg az előző oldalt rasszistázza, mert azok “feketéznek”.  Egy biztos. Én ezt a szép kislányt nem adtam volna ezeknek a “szülőknek”.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább