Külföld

Megölte pedofil barátját, miután talált róla egy videót, ahol a nyolcéves lányát erőszakolja meg

Ha van igazság, akkor nem ítélik el…

Letartóztatták a 34 éves Vjacseszlav M.-et, miután egy szamarai faluban, Vintai erdős részén szeptember 2-án rátaláltak a 32 éves Oleg Szviridov holttestére.

A helyi beszámolók szerint a két férfi együtt ivott munka után, aztán elaludtak. Vjacseszlav M. előbb kelt fel, és elkezdte nézegetni barátja telefonjának tartalmát, amin talált a saját nyolcéves lányáról egy videót, ahogy Szviridov szexuális aktusra kényszeríti – írta a 24.hu

M. ekkor rátámadt Szviridovra, de annak sikerült kimásznia a házból és elmenekülnie. M. másnap újra a férfi után ment, miután megtudta, hogy a faluban egy másik gyereket is megerőszakolhatott Szviridov.

M. saját magát adta fel a rendőrségen, azzal védekezett, hogy Szviridov „vita közben belerohant a késébe”. Őrizetben marad, míg a nyomozás folyik.

Egy másik vizsgálat is elindult a telefonon talált videók miatt. Eszerint több olyan felvételt is találtak, amelyen kiskorú ellen elkövetett szexuális bűncselekmény látható. A legkorábbi öt évvel korábbra datálható.

Szviridov anyja azt nyilatkozta, fia gyakran vigyázott barátja gyerekeire. A két férfi már régóta barátok voltak.

Nem tudom, hogy jutott idáig. Biztosan részegnek kellett lennie. Valószínűleg részeg volt. Mindig nála hagyták a gyerekeiket. Amikor vigyázott a lányokra, teljesen normálisan, jó hangulatban tért haza.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább