Külföld

Megölte a pedofil cellatársát

Agyonverte a pedofil cellatársát, aki a húga megerőszakolásáról mesélt neki.

Az amerikai Washington szövetségi államban a 26 éves Shane Goldsby egy rendőrautó ellopása miatt került börtönbe. Cellatársául a 70 éves Robert Munger kapta, aki gyermekek megerőszakolásáért és egyéb pedofil bűncselekményekért töltötte 43 éves börtönbüntetését. – írta meg az index

Robert Munger

Goldsby egy nap megölte Mungert, amiért most 25 év börtönbüntetésre ítélték. A bírósági jegyzőkönyvek szerint hátulról támadt Mungerre az elítéltek nappali közös tartózkodási helyiségében, 14-szer megütötte, majd négyszer fejbe rúgta az ütéseitől földre zuhanó áldozatát.

Goldsby azt vallotta, hogy Munger az őrületbe kergette a maró gúnnyal előadott történeteivel arról, hogyan erőszakolta meg a húgát.

„Állandóan arról beszélt, hogy mit művelt, és hogy fotói és videói is vannak a szörnyű tettéről.”

– vallotta Goldsby, aki levélben bocsánatot kért Munger feleségétől és családtagjaitól a gyilkosságért. Azt írta, elképzelni sem tudja, milyen érzés elveszíteni valakit így, és reméli, hogy a Munger család felépül abból, amit ő okozott.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább