Külföld

Megint migráns késelt Milánóban, több millió eurót kapnak

olvasási idő:59 másodperc

A baloldali városvezetés tönkreteszi az “olasz” várost…

„A baloldal a bevándorlókat támogatja, az olaszok kárára” – méltatlankodik Silvia Sardone, a Liga európai parlamenti képviselője.

Az észak-olaszországi nagyváros hatmillió eurós (több, mint 2 milliárd forintos) támogatást hagyott jóvá 2020-as költségvetésében bevándorló családok megsegítésére, tízszeresét a 2019-es évben juttatott támogatásoknak.

Mindeközben az olasz családoknak 900 ezer eurós támogatás jutott. Sardone aránytalannak nevezte az elosztásokat. A jobboldali politikus úgy fogalmaz, hogy szégyenkeznie kellene a baloldali városvezetésnek, amiért hátrányosan megkülönbözteti az olaszokat

Közben terjed a bűnözés és egyre lepusztultabbá válik a korábban luxusvárosként ismert Milánó.

Újabb késeléses esetről számolnak be az olasz napilapok. Az éjszakai életről közismert Colonne di San Lorenzo negyedet évek óta bevándorló kábítószercsempészek uralják. Itt egy 26 éves olasz fiút két magrebi származású bevándorló fogott le, majd több késszúrással sebesített meg. Az újságok beszámolói szerint az esetnek nem voltak előzményei, sem veszekedés, fenyegetés vagy lopási kísérlet nem történt. Váratlanul megközelítették az áldozatot, majd több felszínes késszúrás után távoztak.

Feltehetően figyelmeztető céllal történt az agresszió, a kerület félelemben tartása volt a céljuk. A Colonne di San Lorenzo térség immár a züllött város szimbóluma, ahol a bevándorlók zavartalanul kereskedhetnek a kábítószerrel anélkül, hogy bárki kérdőre vonná őket. (mno)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább