Külföld

Meggyilkolhatták mert nem akart hozzámenni az unokatestvéréhez

olvasási idő:1 perc, 41 másodperc

Olaszországban egy pakisztáni lányt…

Feltehetőleg meggyilkolták a rokonai azt a pakisztáni lányt, aki nem volt hajlandó Olaszországból hazatérni a szülőhazájába, hogy hozzámenjen az unokatestvéréhez. Az ügyészség elrendelte a nyomozást egy eltűnt lány után, aki akkor került a hatóságok látókörébe, amikor 2020 decemberében mint kiskorú a hatóságokhoz fordult, mert a szülei házasságra akarták kényszeríteni unokatestvérével.

Miután a lány történetét sikerült bizonyítani, állami gondozásba helyezték, és a szülei ellen eljárást indítottak bűnrészesség miatt. De 2021 április végén Saman hivatalosan is nagykorúvá vált, és úgy döntött, hogy visszatér a családjához Novellarába. Május 5-én a helyi rendőrség elment a család házához, ahol akkori tudomásuk szerint az egész család és a lány is ott tartózkodott, de nem találtak otthon senkit.

A rendőrség megkezdte a lány keresését, de azt hitték, hogy felszállt a családjával együtt a Pakisztánba tartó repülőgépre. A későbbi vizsgálatokból azonban kiderült, hogy csak az apa és az anya tért haza Pakisztánba anélkül, hogy jelentették volna a lányuk eltűnését, és a lány saját személyazonosságával nem szállt fel a repülőre.

A rendőrség emberrablás vádjával kezdett el nyomozni a család után, de közben előkerült egy közterületi kamera felvétele, amin az látható, hogy a lány három családtagja lapátokkal sétál a mezőn. Az új nyom fényében az ügyész, aki koordinálja a nyomozást azonnal utasította a hatóságokat, hogy kezdjék el keresni a nő holttestét, vagy a gyilkos fegyvert. A nyomozók hipotézise szerint a fiatal nőt meggyilkolhatták, és a testét valahol a városban, vagy a farmon és annak közvetlen közelében rejtették el.

A hatóságok felkutatták az apa munkahelyét, ahol kiderült, hogy egy beteg nővérre hivatkozva kért szabadságot, hogy visszatérhessen Pakisztánba. A férfi már több mint 10 éve dolgozott a Novellara közelében lévő farmon, és lakott a farm tulajdonosának egyik házában. A helyiek szerint, a lány el volt szigetelve a külvilágtól, ha néha látták, akkor mindig az édesanyjával sétált.

A család azért nem engedte, hogy a lány középiskolába járjon, mert akkor tömegközlekedésen kellett volna utaznia. Ezért nem folytathatta tanulmányait, és csak nagyon kevés barátja volt. Nem rendelkezett semmilyen közösségi média profillal, ami megkönnyíthetné a keresését. (V4NA,PS)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább