Belföld

Megdöbbentő videók: így bántalmazták és alázták társaikat a miskolci diáklányok (18+)

Két videó is készült Miskolcon, az egyik a helyi pláza tetején, a másik a parkolójában. Mindkét felvételen középiskolás lányokat fenyegetnek, aláznak meg, illetve meg is ütik őket. A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja az eseteket.

Döbbenetes videók készültek arról, hogy a miskolci középiskolások hogyan alázzák meg és bántalmazzák társaikat. A boon.hu-hoz eljuttatott videók egyike a Miskolc Plaza parkolójában, a másik pedig annak tetején készült.

A pláza tetején készült videón az látszik, ahogy a kamaszok fenyegetően körbeállnak egy lányt, egyikük meg is üti.

Ha most azonnal nem térdelsz le, agyonverlek

– hangzik el az egyiküktől. A fenyegetésre a lány letérdelt a támadói előtt, akit arra kényszerítenek ezután, hogy kérjen bocsánatot.

A második videó a pláza parkolójában készült, itt egy másik társaság látható. Szintén többen fenyegetnek egy lányt, kiabálnak vele, majd meg is ütik.

A két videót a lap eljuttatta a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol vizsgálják az eseteket. A hatóság későbbre ígért tájékoztatást arról, milyen bűncselekményekkel és következményekkel kell szembenézniük a felvételen szereplőknek és az azokat készítőknek.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább