Belföld Kiemelt Külföld

„Megalakult a Védett Társadalom Alapítvány és nagyon fájni fogunk”

Megalakult a Védett Társadalom Alapítvány és nagyon fájni fogunk!
Sokan hallhattátok már, hogy létrejöttünk, számos médium tudósított rólunk, megvan már a honlapunk – egyre több nyelven –, illetve dinamikusan növekedik Facebook-oldalunk is.

Hálózatot építünk, idehaza és külföldön is. A Védett Társadalom Alapítvány világszerte hirdeti a normalitást. Máris megvannak a támogatóink Amerikától Ausztráliáig és csak most kezdtük el. Elég volt abból, hogy csak a progresszió építkezhet ilyen módon! Mi a saját pályájukon győzzük le őket.

Nagyon kellemetlenek leszünk számukra, ennyit biztosan ígérhetek. Felhívások, publikációk és videók mellett komoly akcionalizmussal is jelentkezünk, amiért még jobban gyűlölni fognak minket a szembenállók.

Ezt örömmel vesszük!

Remekül fogtok szórakozni, ha velünk tartotok, mindemellett a ti munkátokra és segítségetekre is szükségünk lesz.

Hiszen tudjátok, melyek az opciók: a nyílt társadalom ideológiája, felforgatókkal és hazaárulókkal vagy a védett társadalom, Istennel, hazával, családdal.”

Facebook-oldalunk: Védett Társadalom Alapítvány

Honlapunk: https://vdta.hu/hu/

Forrás: Trombitás Kristóf

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább