Belföld

Még sincs kivéreztetés? Decemberben 12 milliárd állami támogatást kap Budapest!

Mint azt korábban megírtuk, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter egyeztetésre hívta Karácsony Gergelyt a budapesti közösségi közlekedés ügyében, továbbá a szerződéstervezetet is elküldte számára.
A találkozón Karácsony Gergely pár perc elteltével alá is írta a szerződést, így nehezen értelmezhető a panaszkodása:
„Olyan nincs, hogy valaki, akit senki sem választott meg, ír nekem egy emailt vasárnap délután, hogy öcsike, akkor reggel nyolckor gyere a pénzedért. Tarlós István nagyon adott az ilyenekre, ő például sosem ment tárgyalni miniszterekhez. Biztos, hogy most epét hányna, nyilvánosan küldené el a francba Palkovics miniszter urat. Én csak finoman jelzem, hogy ez szerintem nem elegáns”
Valószínűleg ez a színjáték is arra volt jó, hogy elterelje a figyelmet a Városháza-ügyről. Mindenesetre beigazolódott, hogy üres fenyegetés volt a közösségi közlekedés leállítása és az idén folyósító 12 milliárd állami támogatással, adósság nélkül zárhatja az évet a BKV.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább