Külföld

Medvegyev: „Az új orosz területek védelmére bármilyen fegyver bevethető”

„Népszavazásokat fognak tartani, a donbasszi köztársaságok és más területek csatlakozni fognak Oroszországhoz” – írja a Telegramon Dmitrij Medvegyev korábbi orosz elnök és miniszterelnök, a biztonsági tanács alelnöke. „Az összes csatlakozott terület védelmét jelentősen meg fogják erősíteni az orosz fegyveres erők” – teszi hozzá.

Azt is írja, hogy az új területek védelmére bármilyen orosz fegyver – beleértve a stratégiai nukleárisakat és az új elveken alapulókat is – bevethető.

„Ezért a különböző tábornoki rangjelzéssel rendelkező nyugdíjas idiótáknak nem kell minket a Krím elleni NATO-csapással riogatniuk. A hiperszonikus rakéták garantáltan sokkal gyorsabban képesek elérni európai és amerikai célpontokat.”

A volt elnök  írását azzal zárja, hogy „a Nyugatnak és a NATO-országok polgárainak meg kell érteniük, hogy Oroszország a saját útját választotta. Nincs visszaút.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább