Kiemelt Külföld

Marokkói és tunéziai banda csapott össze az észak-olasz kisvárosban

Olaszország, Trento városa, a rendőrség felszólította a helyieket, hogy maradjanak otthon…

Az észak-olaszországi város, a Dolomitokhoz, síparadicsomokhoz közeli Trento központjában volt tegnap este tömegverekedés, a turisták és a helyiek legnagyobb megdöbbenésére. A történet főszereplői két észak-afrikai csoport volt, az egyik kb. 20 fővel , a másik kb 10 fővel.

A hatalmas verekedés tegnap este 21 óra körül robbant ki Trento központjában. Két rivális csuklyás banda a Via Cavouron, a Piazza Santa Maria mögött találkozott, mely során volt utca kő, üveg, petárda dobálás, és villogtak a kések pengéi is.

A rendőrség hamar tudomást szerzett az összecsapásról, hiszen a lakók, boltosok már annyira félnek a bandáktól, hogy a gyanús csuklyás csoport érkezésekor hívták a központi segélyhívót.

A verekedés, kiabálás, üvegdobálás közben a via Roma, majd keletebbre a Piazza Venezia  és a via Pozzo,  között folytatódott.

A rendőrség érkezésekor a bandák szétszéledtek, két fiatalkorú sérült maradt csak a helyszínen. A város különböző pontjain több feltételezett bandatagot vettek őrizetbe, a nyomozást elrendelték ellenük.

Az első hírek szerint egy marokkói és egy tunéziai banda csapott össze, hol máshol, Észak-Olaszországban. Mindkét csoport ugyanazon menekültszállón élt.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább