Belföld

Márky-Zay egyre jobban érzi, hogy közel a vég: napról napra több árulót lát

Márky-Zay egyre jobban érzi, hogy közel a vég: napról napra több árulót lát, már fenyegeti is őket.

 

Egységben Magyarországért – ez lesz a neve a hatpárti ellenzéknek az áprilisi országgyűlési választáson. Erről Márki-Zay Péter, a balliberálisok miniszterelnök-jelöltje beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában pénteken.

 

Márki-Zay Péter fenntartotta az ellenzéki pártoknak, így a Jobbiknak címzett bírálat, amiért a pártok állami támogatásuknak csak töredékét fordítják a 2022-es kampányra.

 

Márki-Zay szerint aki az ő lecseréléséről beszél, az a Fidesz beépített árulója. Szeretné a nem aktív árulókat visszatartani attól, hogy aktivizálódjanak – tette hozzá.

 

A miniszterelnök-jelölt szerint óriási eredmény, hogy az ellenzék “elsüllyesztette Orbán Viktor kishajóit” a migránsozástól a cigány- és “melegellenességig”.

 

Sok ember van, aki az ellenzékben a Fidesz győzelméért dolgozik, de tudniuk kell: ő a legnagyobb nyíltsággal fog erről beszélni, ha elsüllyesztik az ellenzék hajóját – tette világossá a miniszterelnökjelölt.

 

Nincs olyan ember, aki ezt elviheti szárazon – fenyegetőzött Márki-Zay Péter, aki szerint az is Orbán Viktort tartja hatalmon, aki akadályozza az általa vezetett hetedik ellenzéki frakció megalakulását.

 

(atv nyomán)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább