Uncategorized

Márki-Zay Péter: Egyike vagyok azoknak, akik bizalmat szavaztak Orbán Viktornak

“Hétgyermekes, jobboldali, konzervatív édesapaként egyike vagyok azoknak, akik 12 évvel ezelőtt bizalmat szavaztak Orbán Viktornak, én is őt támogattam, bíztam abban, hogy élni fog a felhatalmazással és nem visszaélni, hogy ígéretet megtartva elszámoltatja a korrupciós ügyeket és nem lesznek újabbak” – kezdte Márki-Zay Péter.

 

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje kifejtette: Orbán Viktor háromszor kapott kétharmadot, ez páratlan lehetőség, bármit megvalósíthatott volna a haza érdekében, a hatalommal és az EU-tól kapott több tízezer milliárddal gazdasági fejlettségben, politikai kultúrában visszaszerezhettük volna elsőségünket a régióban.

 

Aki bármit megtehet, az bármit meg is tesz.

 

Márki-Zay Péter szerint a korlátlan hatalom korlátlan korrupciót eredményez. A miniszterelnök-jelölt megemlített néhány intézkedést, amit megtartanának: közmunka, a játékgépek és a beltéri dohányzás tiltása, a határon túliaknak az állampolgárság megadása, a határkerítés. Ugyanakkor több családtámogatást adnának, a fideszes pedofilokkal szemben is fellépő gyermekvédelmet, a kormány által betelepített bűnözőktől is védő határkerítést, zöldebb rezsicsökkentést.

 

Márki-Zay Péter leszögezte, hogy tisztességes, keresztény, konzervatív ember nem szavazhat a Fideszre.

(Index)

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább