Uncategorized

Márki-Zay Péter a migránsok befogadása és integrációja mellett érvelt

A migránsok befogadása és integrációja mellett érvelt többször is a hódmezővásárhelyi polgármester, szerinte az a legfontosabb, hogy akik ide érkeznek, azok érezzék jól magukat – olvasható a Magyar Hírlap honlapján.

 

A baloldal miniszterelnök-jelöltje hisztériakeltésnek nevezte 2018-ban a tömeges migrációt, szerinte a bevándorlás veszélyeivel a kormány csak hergeli az embereket, ám szerinte nem kell félni a bevándorlóktól, mert az érkezők nem bántanak senkit. Márki-Zay Péter nemrégiben Osváth Zsolt influencer YouTube-csatornáján a bevándorlók integrációjáról kijelentette:

 

„Én azt gondolom, hogy a legfontosabb az, hogy azok az emberek, akik, mint a mi őseink, ide érkeznek hozzánk a Kárpát-medencébe, ebbe a kis országba, azok érezzék jól magukat. Ez a legfontosabb dolog. Váljanak magyarrá. Kanadában mindennap eléneklik a kanadai himnuszt az iskolában a gyerekek, csak az állami iskolába tudnak menni, megházasodnak más kanadai gyerekekkel, a gyerekeik már angolul fognak beszélni, tehát pillanatok alatt, egy-két generáció alatt lehet integrálni az oda bevándorlókat.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább