Belföld

Márki-Zay Péter: A DK egy része működik együtt a NER-rel, nem ő

Hódmezővásárhely polgármestere reagált a DK ügyvezető alelnökének, Molnár Csabának a szavaira.

 

Miután Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestereként, “fegyverszünetet kötött” Lázár Jánossal, hogy Hódmezővásárhely érdekében együtt tudjanak cselekedni, Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke azt mondta, hogy szerinte Márki-Zay Péter együttműködik a NER-rel, és ez “nem biztos, hogy helyénvaló”.

 

Erre a bírálatra reagált most az egyesült ellenzék volt közös miniszterelnök-jelöltje az ATV Híradójának. Márki-Zay Péter hangsúlyozta, hogy bármilyen kormányzati kezdeményezést elfogad, ha abból a helyi lakosok profitálnak. Szerinte nem ő, hanem például a DK egy része működik együtt a hatalommal. „Például az önkormányzatok közül mi mintegy 20 feljelentést tettünk az elmúlt négy évben korrupciós ügyben, egész pártok vannak, akik egyetlenegy feljelentést sem tettek, például az ő általuk vezetett önkormányzatoknál” – fogalmazott.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább