Belföld

Márki-Zay: Nagyon remélem, hogy ellenzéki pártelnökök között nincs áruló

Márki-Zay: Nagyon remélem, hogy ellenzéki pártelnökök között nincs áruló

A miniszterelnök-jelölt szerint „hazánk ezeréves történetének legkorruptabb kormánya marad hatalmon, ha mi nem fogunk össze Gyurcsánnyal”
Interjút közölt a Magyar Hang Márki-Zay Péterrel, amelyben ismét szóba került az árulózás kérdése. Az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltje korábban többször utalta arra, hogy a „megtisztult” ellenzékben árulók vannak, ezzel kapcsolatban a mostani interjúban azt mondta, az elmúlt 12 éve alatt „sok ellenzéki” akadályozta a kormányváltást,
“Ők egyszerűen önzők vagy árulók, mindkettőre van példa”– fogalmazott.

 

Megkérdezték Márki-Zaytól, nincs-e ellenzéki pártvezetők között áruló, vagy csak „nem akarja kijelenteni”, a politikus úgy felelt:

“Nem akarok ilyet kijelenteni. Nagyon remélem, hogy nincs”.

Kétharmados többség

Az interjúban az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltje arról is beszélt: „kétharmados többségre is törekszünk”, de a Fidesz „már most kiépítette a halálcsillagot a médián, a bíróságokon, a helyi választási bizottságokon keresztül”.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább