Belföld

Márki-Zay még bízik abban, hogy fordíthat Hódmezővásárhelyen

A kapitány nem adja fel: szövetségesei lemondtak róla, saját körzetében csúfos vereséget szenvedett Lázár Jánostól, de ő még mindig kitart és kijelentette, bízik benne, hogy fordíthat Hódmezővásárhelyen. Hiába, a remény hal meg utoljára.
Márki-Zay Péter, a baloldal bukott miniszterelnök jelöltje hétfőn interjút adott a Vásárhelyi Televíziónak. Akárcsak a Telexnek, a helyi tévének is megerősítette, hogy bár ő volt az ellenzék listájának a vezetője, nem kíván beülni a parlamentbe. Tervei szerint marad, ebben a helyzetben Hódmezővásárhely mellett kell állni – összegezte az interjút a Mandiner. A beszélgetés során kitért arra is, hogy lényegesen kevesebb szavazatot kapott mind Lázár János, mind ő Hódmezővásárhelyen, mint korábban.

„Lázár János is kapott már 13 000 szavazatot, én is kaptam már 13 500-at. Most mind a ketten 12 000 alatt voltunk, fej-fej mellett, a pillanatnyi adatok 150 szavazattal állnak Lázár János mellett”

– hangsúlyozta Márki-Zay, Majd azzal folytatta, hogy van még mintegy 500 nyugati szavazat, amelyek még nem szerepelnek az összesítésben, így a polgármester szerint a végére neki lesz több szavazata Hódmezővásárhelyen.

Márki-Zay hozzátette:

„Hódmezővásárhelyt meg kell erősíteni, meg kell nyugtatni, hogy senkinek a gyermekét nem akarjuk elküldeni katonának, senkinek a gyerekét nem szeretnénk átminősíteni kisfiúvá vagy kislánnyá, és azt sem akarjuk, hogy Lázár János újra megadóztassa őket.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább