Kiemelt

Márki-Zay leváltását követelik a baloldal szavazói is

A Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre, de a fiatalok, akik most csatlakoztak az ellenzékhez, ők kormánykritikusok – fogalmazott a hódmezővásárhelyi polgármester botrányos, újévi videóüzenetében.

 

A baloldal tavaly megkezdett halálkampányát – ha lehet ilyet állítani -, még az eddigieknél is gyomorforgatóbb módon folytatja Márki-Zay Péter, ezt pedig a már saját szekértáboruk is ellenzi.

A videóról egyes balliberális portálok is beszámoltak tudósítás formájában. A Facebookon közzétett bejegyzések alatti kommentmezőkben keresve se találni támogató hangvételű hozzászólást.

A legtöbben Márki-Zay leváltását követelték. Ezekből szemezettünk:

Valaki kezdjen el marha gyorsan melegíteni a kispadnál, mindegy ki.
Ez hülye! Hogy szavazhattatok erre a lényre???
Nincs az ellenzékben egy olyan ember aki rászólna? Vagy állj félre öreg, elég hülyeséget beszéltél?
Barom, bunkó paraszt…! Kijelentései már nem csak a Fidesz szavazói között, hanem ellenzéki körökben is, az az országosan is, kiverik a biztosítékot!
Én nagyon ellenzéki vagyok de ez bukta..
Baráti tűz

A karrierista politikust szenvtelen megjegyzése után a saját háza táján kollégája, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt nevű viccpárt elnöke, Kovács Gergő is kritizálta. Már fél napja 2022 van, kellett is gyorsan egy parasztság – reagált nagyon hamar.

„Ennek az embernek emiatt most azonnal le kellene mondania a miniszterelnök-jelölti pozícióról, ha demokrata lenne. […] Hogyan lehet miniszterelnök-jelölt olyan ember, aki a politikai ellenfél nyugdíjas szavazóinak halálán örvendezik?” – fogalmaz a baloldali Amerikai Népszava nevű portál. Az ő reakciójukról itt írtunk hosszabban!

Márki-Zay Péter egyébként most is beszélt a politikai baloldal árulóiról, önmagát indirekt módon Bajnai Gordonhoz és Botka Lászlóhoz hasonlította, akik szintén a baloldal miniszterelnök-jelöltjei voltak, de szerinte a baráti tűznek estek áldozatul.

(MagyarHírlap)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább