Belföld Kiemelt

Márki-Zay: ha Dobrev nyerné az előválasztást, Orbán marad a miniszterelnök

olvasási idő:38 másodperc

Ő Lázárral szemben indul…

A politikus az ATV műsorában arról beszélt, hogy az általa is támogatott Karácsony Gergely első helye természetes, hiszen az ország legnagyobb településének polgármestere, aki mögött két parlamenti párt is áll – foglalja össze Márki-Zay szavait az index. Szerinte ha mindenki a saját magához közel álló jelöltet választaná, akkor Dobrev Klára végezne az élen az előválasztáson, ami mindenkinek, a DK-szavazóknak is káros lenne, hiszen akkor Orbán Viktor maradna a miniszterelnök.

Úgy véli, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak (MMM) 106 egyéni jelöltje lesz az országban az előválasztáson. Márki-Zay Péter megerősítette, hogy Zuglóban Hadházy Ákost támogatják, aki az MMM alapító tagja. Ő maga azért vállalja az országgyűlési képviselőjelöltséget Hódmezővásárhely és Makó térségében, mert nem lát mást, aki érdemi kihívó lenne Lázár Jánossal szemben.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább