Belföld

Márki-Zay: Egész Európa elfordult az Orbán-kormánytól

A bukott politikus a közösségi oldalára kiírta, hogy Magyarország helye Nyugaton van.

Ezt sikerült összehoznia:

„Persona non grata”

Az orosz és Putyin elnök politikájának, valamint barátságának köszönhetően egész Európa elfordult az Orbán-kormánytól. Nemkívánatos többé az utolsó baráti és legszorosabb szövetségeknél – a visegrádi négyeknél – Kövér László, valamint Orbán Viktor kormánya. Lengyelország és Csehország is markáns választ adott a napokban, hogy nem tűri, ha valaki a szövetségi politikával, a nemzeti és európai érdekekkel és értékekkel megy szembe, továbbá egy agresszív és autokrata hatalom szolgálatába áll. A kormány Európa-ellenes politikája nem újkeletű, hiszen lassan egy évtizede hátat fordított a Szent István-i eszmének, amire a magyarok korábban elsöprő többségben szavaztak.

Magyarország helye nyugaton van, nem pedig keleten. Korábbi szövetségeseinktől való elfordulásával a Fidesz hazaárulást követett el! Megoldást csak az hozhat, hogy visszaállítsuk hazánkat a helyes irányba, ha olyan kormányt állítunk fel, amely képes a magyar és az európai érdekeket képviselni a keleti despoták helyett.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább