Belföld

Márki-Zay belső ellenségeket keres és saját pecsenyéjüket sütögető árulókról ír

Elindult az ellenzék népszavazási aláírásgyűjtése, amit azzal illusztráltak, hogy Márki-Zay aláír.Teljes érdektelenségben vergődik a baloldal, a kapitány pedig egy paranoid alak, akinek a jelek szerint elmentek otthonról.

 

„Mi együtt a győzelemért felelünk – miniszterelnök-jelöltként és az ország 106 körzetének jelöltjeként erre kaptunk felhatalmazást az előválasztáson. Az ellenzéknek volt tizenkét éve a belső vitákra, a marakodásra, ezzel hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányának hatalomban tartására. Ezt zártuk most le az összefogással és az előválasztással, a most induló közös kampánnyal. Erre a kampányra és az ezt követő négyéves kormányzásra félre kell tennünk a rivalizálást. A jövőben is határozottan fogok fellépni a belső árulók és a saját pecsenyéjüket sütögető ellenzékiekkel szemben, ugyanis nem hagyhatom, hogy a széthúzás és a kishítűség verje szét a harci szellemet. Nem hagyhatom, hogy a régi beidegződések újabb négy évre dobják oda az országot egy a gonosz és embertelen hatalomnak. Elvárom, hogy mindenki ott legyen velünk a barikádokon, mindenki nyújtson 120%-ot, mindenki rakja bele a kampányba a rá eső részt és még többet is” – írja a mentális állapotában megkérdőjelezhető Márki-Zay Péter.

(Bennfentes)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább