Sport

Marco Rossi Olaszországból üzent: Megvédjük a nemzeti színeinket!

Labdarúgó-válogatottunk szövetségi kapitánya, Marco Rossi családjával szülőhazájában, Olaszországban ünnepli a karácsonyt. A szakvezetőnek ez az első karácsonya, amelyet már magyar állampolgárként is megélhet.

Az október elején magyar állampolgárságot kapott Marco Rossi felesége, Mariella, valamint gyermekik, Simone és Gaia társaságában a közösségi oldalán magyarul üzent a szurkolóknak.

„Újra itt a karácsony, és mint mindig, azt kívánom Nektek, töltsétek az ünnepeket békében és nyugalomban a szeretteitek körében. Sikerekben gazdag év van mögöttünk, mely biztosította az Eb-re való fontos kijutást! Biztos vagyok abban, hogy kiteszünk magunkért, hogy megvédjük nemzeti színeinket! Hajrá, Magyarország és boldog karácsonyt!” – posztolta a Facebookon Marco Rossi, aki idén veretlenül vezette ki nemzeti csapatunkat a jövő évi, németországi Európa-bajnokságra.

Borítókép: Marco Rossi 

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább