Külföld

Már nőként éli életét a Netflix sztárja

olvasási idő:51 másodperc

Tommy Dorfman nem érezte magát eléggé biztonságban, hogy kimondja döntését, mostanra azonban már büszkén vállalja, és jól is érzi magát átalakult testében.

A Time magazinnak adott interjújában fedte fel a Netflix népszerű sorozatának, a 13 okom volt-nak a sztárja, hogy már egy éve nőként éli életét. Tommy Dorfman, aki a műsorban Ryan Shaver karakterét alakította, illetve Lena Dunham készülő filmjében is szerepelni fog, teljesen titokban kezdett neki a nemi átalakulásnak, egy év után mert először a nyilvánosság elé állni, és kimondani transzneműségét. Az interjúban elmondta, nem érezte magát eléggé biztonságban, hogy kimondja döntését, mostanra azonban már büszkén vállalja, és jól is érzi magát átalakult testében.

Azt nyilatkozta, úgy érzi, most épp újra bemutatja magát, és hozzátette, ő nem is érezte sosem azt, hogy kell neki egy nagy coming out, hiszen mindig is nyíltan vállalta önmagát, de azért ezzel a bejelentéssel azt szeretné tisztázni, a neve továbbra is Tommy, azonban a she, tehát az E/3 női alakját preferálja.

(Mandiner)

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább