Belföld Külföld

Már magyarul is elérhető a MIGO kiadó LMBTIQ propagandája

Magyarul tett elérhetővé egy LMBTIQ könyvet a MIGO kiadó.

 

Thilo Schmid, a kiadói csoport ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, „nem lehetünk közömbösek a kisebbségek diszkriminációja iránt egy európai országban, és politikai üzenetet akarunk küldeni”.

„Mi is tulajdonképpen ez az LGBTIQ? A nemek és a sokféleség világának kalauza” című könyv néhány fejezetét ingyen elérhetővé tette magyarul a weboldalán a hamburgi székhelyű Migo kiadó – számol be a Die Welt. Ezek a fejezetek elmagyarázzák az LMBTQI- mozaikszó jelentését, valamint felvilágosítást nyújtanak a gyermekek jogairól.

A kiadó a nemrég elfogadott magyar gyermekvédelmi törvényre kívánt reagálni. Thilo Schmid, a kiadói csoport ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, „nem lehetünk közömbösek a kisebbségek diszkriminációja iránt egy európai országban, és politikai üzenetet akarunk küldeni. Ez a törvény átlép egy határt. Most a digitális lehetőségekkel és tartalmainkkal átlépjük az államhatárokat, és remélhetőleg az emberek fejében is átlépjük a határokat”. (Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább