Külföld

Magyar zászló váltotta a szivárványosat a hágai magyar nagykövetség épületén

Válasz a libernyákoknak…

Néhány napja a holland liberális párt egyik képviselőjének segítségével egy közel huszonöt méteres szivárványos zászlót tűztek ki a diplomáciai képviselet épületére. Egy Hágában élő magyar család a magyar zászlóval, valamint egy „Tiszteletet Magyarországnak” feliratú táblával válaszolt.

Folytatódik hazánk nemzetközi meghurcolása, amiért nem állunk be az LMBTQ propagandistáinak sorába.

A hágai magyar nagykövetségre múlt pénteken kitűzött óriási szivárványos zászló nemcsak a kint élő magyar családnál, hanem egy magyar éttermet működtető hollandnál is kiverte a biztosítékot.

Kifejezetten megkülönböztetőnek tartom az elmúlt napok történéseit, feljelentést is tettem a Hollandiában élő magyarokkal szembeni diszkrimináció miatt” – nyilatkozta az étteremvezető a Magyar Nemzet megkeresésére.

Sajnos akadnak, akiket a magyarok folyamatos, különböző országokban történő vegzálása ellenére is sikerül félrevezetnie a meleglobbinak, és még mindig nem látják az emögött álló, a naiv embereket kőkeményen befolyásoló politikai érdekeket.
A hollandiai magyar család ugyanis értetlenül áll azelőtt, hogy a magyar nagykövetség Facebook-oldalán rajtuk kívül egyetlenegy magyar sem háborodott fel a történteken.

(Borítókép forrása: Magyar Nemzet/888)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább