Belföld

Magyar Péter intézettel fenyegette a saját gyerekeit (Videó)

A személyes bosszúvágy és anyagi érdekek állnak Varga Judit exférjének a zsarolási kísérletei mögött.

Ez egy szimpla, személyes bosszú – jelentette ki Varga Judit a Hajdú Péternek adott minapi interjúban azzal kapcsolatban, hogy az exférje, Magyar Péter egy korábbi magánbeszélgetésükről titokban készített felvétellel zsarolja. Az egykori igazságügyi miniszter elmondta, hogy Magyar a személyes, anyagi biztonságát igyekezett elérni a fenyegetésekkel. Szavai szerint, amikor Magyar Péter attól tartott, hogy elveszíti az igazgatósági és felügyelőbizottsági tagságait, telefonon, valamint sms-ekben kezdett fenyegetőzni.

Amikor behívták a Nemzetgazdasági Minisztériumba és mondta, ha bekövetkezik, amire számított és elveszik a pozícióit, akkor nem lesz hova hátrálnia és én is meg a gyerekek is megemlegetjük azt, ami következni fog. Máig megvannak ezek az sms-ek.  – idézte fel Varga Judit.

A másik alkalommal Magyar a saját gyerekeinek is komoly traumát okozhatott: „Elvette a gyerek telefonját és azt mondta a telefonba, hogy a mama tönkretette az apát, ezért mindenkit börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni. A gyerekek teljesen megrémültek” – emlékezett vissza az édesanya. Mint mondta, Magyar Péter már a válásuk lehetőségének a felvetésekor fel akarta jelenteni, ahogy azt is igyekezett megakadályozni, hogy a nyilvánosság elé tárja, milyen rossz volt a házasságuk. Sőt, még kormánybuktatással is fenyegetőzött. – Mivel nem hagytam, hogy zsaroljon, most bosszút áll és beváltja azt, amivel fenyegetett. Ha engedtem volna, továbbra is szépen élne a pozícióiból, a havi több mint négymillió forint nettó fizetésből – mutatott rá Varga Judit.

 

Forrás: Magyar Nemzet,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább